21 ditë lutje për Kishën time! (Të Krishtit) Shumë prej nesh lutem për Kishën e Perëndisë, shumë prej nesh sakrifikojnë (në mënyrën e tyre) për Kishën e Perëndisë, shumë nga ne nuk e dinë potencialin e Kishës së Perëndisë dhe vlerën që ajo për Zotin, ne ndonjëherë harrojmë që Krishtit e deshi aq shumë Kishën…

21 ditë lutje për Kishën time! (Të Krishtit) Shumë prej nesh lutem për Kishën e Perëndisë, shumë prej nesh sakrifikojnë (në mënyrën e tyre) për Kishën e Perëndisë, shumë nga ne nuk e dinë potencialin e Kishës së Perëndisë dhe vlerën që ajo për Zotin, ne ndonjëherë harrojmë që Krishtit e deshi aq shumë Kishën…

Themelet e dishepullit (Lutja) Pra nga do ja nisesh? Nga te gjitha keto gjerat qe mund te besh ne fillim, cilat jane me te rendesishmet? Meqe Krishti eshte shembulli yne, pergjigjja me e mire gjendet duke studiuar sherbesen e Tij. Pergjate 30 viteve te para te jetes se Krishtit, ai u rrit ne urtesi dhe…

Gjatë kësaj fundjave isha në një konferencë ku një nga folësat ishte Os Guinness i cili mbajti një leksion në Universitetin e Pragës, nuk dua të flas shumë rreth autorit por një gjë që më ngeli në mendje gjatë leksionit të tij ishte një shprehje: “Kisha sot ka nevojë të “NGROHET” jo vetëm për të…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: