Të gjithë duket sikur kanë një axhend për jetën tonë- shefat, drejtuesit, klientet, bashkpuntorët, miqt tanë por deri edhe fëmijët tanë. Edhe Jezusi vet kishte një jetë të vështirë dhe shume të zënë dhe kishte nevojë të fokusohej në mesin e ndjekësve ty, të përmbushte nevojat, të fliste publikisht, ti përgjigjej turmës apo edhe të…

Në situata të vështira në radhë të parë përpiqu që mos të jesh në dhomën e panikut apo dhomën e frikës por është gjëja më e mirë nëse ti shkon në dhomën e besimit. Kush janë lëvizjet e zgjuara që ti mund të bësh në situata paniku: Shiko “Lartë” dhe kërko dhe thellohu në karakterin…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: