Në situata të vështira në radhë të parë përpiqu që mos të jesh në dhomën e panikut apo dhomën e frikës por është gjëja më e mirë nëse ti shkon në dhomën e besimit. Kush janë lëvizjet e zgjuara që ti mund të bësh në situata paniku: Shiko “Lartë” dhe kërko dhe thellohu në karakterin…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: