Të gjithë duket sikur kanë një axhend për jetën tonë- shefat, drejtuesit, klientet, bashkpuntorët, miqt tanë por deri edhe fëmijët tanë. Edhe Jezusi vet kishte një jetë të vështirë dhe shume të zënë dhe kishte nevojë të fokusohej në mesin e ndjekësve ty, të përmbushte nevojat, të fliste publikisht, ti përgjigjej turmës apo edhe të…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: