Të gjithë duket sikur kanë një axhend për jetën tonë- shefat, drejtuesit, klientet, bashkpuntorët, miqt tanë por deri edhe fëmijët tanë. Edhe Jezusi vet kishte një jetë të vështirë dhe shume të zënë dhe kishte nevojë të fokusohej në mesin e ndjekësve ty, të përmbushte nevojat, të fliste publikisht, ti përgjigjej turmës apo edhe të gjithë udhetimet që kishte. Po si ja dilte Jezusi të përqëndrohej në gjërat e rëndësishme dhe të fokusohej tek misioni që kishte?!?
Ai në mënyrë të rregullt merte kohë dhe i lutej Atit i cili e kishte derguar ne mision. Po ne misionin e kujt po bëjmë? A i drejtohemi Atij që na i ka dhënë misionin në mënyrë të rregullt?

Si mund të mbajmë fokusin e vertet në gjërat që bëjmë??

Drejtohu tek Ai i cili të ka dhënë jeten!!!

Bekime!

J.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: