Në situata të vështira në radhë të parë përpiqu që mos të jesh në dhomën e panikut apo dhomën e frikës por është gjëja më e mirë nëse ti shkon në dhomën e besimit. Kush janë lëvizjet e zgjuara që ti mund të bësh në situata paniku:

  1. Shiko “Lartë” dhe kërko dhe thellohu në karakterin e Perëndisë duke i listuar ato!
  2. Shiko para dhe kërko dhe inkurajohu në premtimet e Perëndisë duke i cituar ato
  3. Shiko mbrapa dhe shiko si Perëndia ka punuar dhe tregoje me zë të lartë

Qetësohu dhe prit duke shijuar atë që Perëndia do të bëj!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: