“Ndonjëhere ne duhet te heqim dorë nga çla po mbajmë fort në menyrë që të mund të marim atë çfarë Zoti do të na jap”

U zgjova ditën e sotme me kete shprehje nga Craig Grosel. Është një shprehje që më vendosi direkt në mendime, shumë do të mendonin çfarë do të më jap Zoti apo çfarë jam duke mbajtur fortë, në fakt reflektimi im kishte të bënte kë jam duke mbajtur fort dhe duke i mohuar vetes atë që Perëndia kërkon të më jap. Pse e torturoj veten duke u lidhur fort ndaj dikujt qe nuk do te jete aty ne te ardhme. Për kë jam duke investuar? Si jam duke investuar? Ku po më çon investimi im?
Në disa raste duhet te heqim dorë nga dikush apo nga diçka që mund të marim atë që Zoti dëshiron te na japi. Une dua të marr atë që Zoti do të më japi dhe nuk dua të mbahem fort në gjëra apo njerëz që më humbasin kohën.

Bekime
Juli

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: