Besim– çfare do te thote te behesh i Krishter. Perendia na ben Frymerisht te Gjalle mbasi ne kthehemi ne Besim. Kur ne perdorim termin “Kthim ne Besim” nenkuptojme (Besim dhe Pendim). Nga Besimi del Justifikimi (falja nga Mekatet ose pagesa e Mekatit), Adoptimi, Shenjterimi, Kemngulja… Kjo do te thote te behesh i Krishtere. Çfarë është…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: