Tema: Zbulimi i Rrëmbimit Teksti: 1 Thesalonikasve 4:13-18 (Gjoni 14:1-3, 1 Korintasve 15:20-58) Tashmë, vëllezër, nuk duam që të jeni në mosdije përsa u përket atyre që flenë, që të mos trishtoheni si të tjerët që nuk kanë shpresë. Sepse, po të besojmë se Jezusi vdiq dhe u ringjall, besojmë gjithashtu që Perëndia do të…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: