Slide background

Juli's Blog

duke shprehur

mendimin biblik

me dashurinë e Perëndisë

Unë besoj dhe shpresoj që ky blog të jetë burim jete dhe shprese për të rinjt dhe më shumë!

Shkruar me dashuri

Juli's Blog

Themelet e dishepullit (Lutja) Pra nga do ja nisesh? Nga te gjitha keto gjerat qe mund te besh ne fillim, cilat jane me te rendesishmet? Meqe Krishti eshte shembulli yne, pergjigjja me e mire gjendet duke studiuar sherbesen e Tij. Pergjate 30 viteve te para te jetes se Krishtit, ai u rrit ne urtesi dhe…

Gjatë kësaj fundjave isha në një konferencë ku një nga folësat ishte Os Guinness i cili mbajti një leksion në Universitetin e Pragës, nuk dua të flas shumë rreth autorit por një gjë që më ngeli në mendje gjatë leksionit të tij ishte një shprehje: “Kisha sot ka nevojë të “NGROHET” jo vetëm për të…

Rruga Në dy blog-et më parë vendosëm theksin pse një shërbesë të rinjsh dhe se kush është misioni apo Mandati që Jezusi u la dishepujve dhe kush ishin elementët kryesor të këtij mandati. Nëse me të vërtet i kemi të qarta dy të parat lind pyetja: Nëse misioni të jep destinacionin, ti duhet të dish gjithashtu…

Krijimi i një grupi të shëndetshëm të rinjsh në të cilin të rinjtë rriten! Një shërbesë e fortë të rinjsh mund të ketë një ndikim të madh në kishën lokale dhe në komunitetin në të cilin jeton. Por akoma me e rëndësishme, një shërbesë e mirë për të rinj ndryshon jetë në mënyra praktike dhe…

© 2016 bsksh.org | Made with love.
Kreu
Na ndiqni në: