“Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt duke i pagëzuar në emër të Atit e të Birit e të Frymës së Shenjtë,”

— Mateu 28:19

 

Shërbesa e Fëmijëve

Ne besojmë që duke u përkushtuar në shërbesën ndaj fëmijëve mund të rrisim ata me dashurinë e Perëndisë dhe me Fjalën e Tij.

ornament1

Shërbesa e Grave

Një takim për gratë dhe vajzat e të gjitha moshave ku mbildhen sëbashku duke realizuar urdhërimin biblik për t’u rritur sëbashku në Fjalën e Zotit

ornament1

Shërbesa e Adhurimit

Si pjesë e rëndësishme e kishës Shërbesa e Adhurimit ka një rol të rëndësishëm në takimet tona sëbashku duke adhuruar Perendinë

ornament1

Shërbesa e Burgjeve

Në bashkëpunim me SHKBSH-në duam të çojmë shpresën e Perëndisë në Paraburgimin e Vlorës

ornament1

Takimet i fëmijëve

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum.

ornament1

Takimet i Plazhit te Vjeter

Sherbesa e Plazhit te vjeter nje lagje e varfer e vlores dhe e perbere nga te ardhur nga te gjitha qytetet e vendit. Kisha jone sherben prej 2001 Atje

ornament1

#GurëTëGjallë

Shërbesa e Adoleshentëve në Kishën Tonë duke ndarë Lajmin e Mirë me këdo në adoleshencë.

ornament1

Shërbesa e Studentëve

Në bashkëpunim me BSKSH-në duke ndarë Lajmin e Mirë në ambjentet Akademike.

ornament1

Dishepullizim përmes Sportit

Ready is the process of gathering and envisioning people to make disciples for Christ in sport and play. Setprepares everyone to be a disciple-maker. GO gives us strategies to make disciples in the world of sport and play..

ornament1

“O vëllezër, po ju bëj thirrje, nëpërmjet dhembshurisë së Perëndisë, ta paraqisni trupin tuaj si fli të gjallë, të shenjtëruar, të pëlqyer te Perëndia, që është shërbesa juaj e mënçur.”

Romakëve 12:1

“Dhe çdo gjë që të bëni, ta bëni me dëshirë të mirë, si për Zotin dhe jo për njerëzit, duke ditur se nga Zoti do të merrni shpërblimin e trashëgimisë, sepse ju i shërbeni Krishtit, Zotit.”

Kolosianëve 3:23-24